Funko + Titanfall

Soms kom je van die dingen tegen die echt een perfecte combinatie vormen. In dit geval is dit de combinatie van Funko’s POP en Titanfall 2. Eind vorig jaar kwam de FPS-game uit op veel platformen, en gooide overal hoge ogen vanwege de strakke en snelle gameplay, vette artwork en de awesome mecha’s die elke Pilot kan oproepen. Op het moment van schrijven raakt de game bijna de 9 aan op Metacritic, wat echt wel heel nice is. Funko speelt hier op een goede manier op in, namelijk door zelf ook een serie van poppen te lanceren. Hieronder het resultaat:

 

Enige jammere is dat de laatste pop met de robot Atlas (!) enkel te verkrijgen is in het Amerikaanse GameStop. Laat de grote zoektocht maar beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *